Liity jäseneksi

 

Yhdistyksen jäsenmaksun maksamalla lunastat oikeutesi avantouintiin Jyväskylän seudun avantouimareiden ylläpitämillä uimapaikoilla. Kausi alkaa syyskuun puolivälissä ja päättyy toukokuun puolessavälissä. Jäsenmaksu kaudelle 2021-2022 on 70 euroa. Opiskelijoiden jäsenmaksu on 50 euroa, ja siihen tarvitaan voimassa oleva opiskelijakortti. Lähetä kuva opiskelijakortistasi toimiston sähköpostiin.

Keväisin helmikuun alusta alkaa puolen hinnan jäsenyyskausi, jolloin loput uintikaudesta maksaa 35 euroa, opiskelijoille 25 euroa.
Voit myös käydä kokeilemassa avantouintia ilmaiseksi. Ota yhteys toimistoon niin järjestetään viikon kokeilu.

Voit liittyä jäseneksi tältä sivulta löytyvän lomakkeen kautta, sähköpostilla tai soittamalla toimiston numeroon.

Täytä sähköinen jäseneksi liittymislomake.  Kun olet täyttänyt lomakkeen, lähetämme jäsentiedotteen sekä jäsenlaskusi  sähköpostiisi (parin päivän sisällä) ja ohjelmoimme puhelimesi toimimaan uimapaikoilla. Jos sähköpostia ei kuulu, tarkasta roskaposti ja/tai ota puhelimitse yhteyttä toimistoon. Jos sinulla ei ole sähköpostia niin sitten lähetämme postitse. HUOM! Kesäkaudella liittyessänne saatte postia viimeistään seuraavan kauden alussa ja laskutus tapahtuu myös alkusyksystä. Jos haluat pitää välivuoden uinnista tai lopettaa, ilmoita siitä toimistolle. 

Yhdistyksellä on vastuuvakuutus ja sen lisäksi jäsenmaksu sisältää vakuutuksen uimapaikalla sattuvan tapaturman varalta 80 ikävuoteen saakka.

Tikassa ja Palokassa on vähemmän puhelinkapasiteettia, kuin muilla uimapaikoilla. Älä valitse uimapaikaksi näitä paikkoja, jos et oikeasti aio niitä käyttää. Etusija on näiden uimapaikkojen läheisyydessä asuvilla henkilöillä.

HUOM. KAIKKI KENTÄT OVAT PAKOLLISIA!

  Nimi *

  Osoite *

  Postinumero *

  Postitoimipaikka *

  Puhelinnumero *

  Sähköposti *

  Sukupuoli *

  Syntymävuosi *

  Merkitse uimapaikka, jota tulet jatkossa käyttämään. Puhelimesi ohjelmoidaan toimimaan valituilla uimapaikoilla *.
  TuomiojärviVaajakoskiKöhniöTikkaPalokka

  Opiskelija *
  KylläEi

  Jos olet opiskelija, voit lähettää meille kuvan opiskelijakortista:


  Sallitut muodot: jpg, jpeg, png ja pdf. Koko 2Mb