Liity jäseneksi

 

Yhdistyksen jäsenmaksun maksamalla lunastat oikeutesi avantouintiin Jyväskylän seudun avantouimareiden ylläpitämillä uimapaikoilla. Kausi alkaa syyskuun puolivälissä ja päättyy toukokuun puolessavälissä. Jäsenmaksu kaudelle 2020-2021 on 70 euroa. Opiskelijoiden jäsenmaksu on 50 euroa, ja siihen tarvitaan voimassa oleva opiskelijakortti. Lähetä kuva opiskelijakortistasi toimiston sähköpostiin tai käväise näyttämässä korttiasi toimistolla.  Keväisin helmikuun alusta alkaa puolen hinnan jäsenyyskausi, jolloin loput uintikaudesta maksaa 35 euroa, opiskelijoille 25 euroa.
Voit myös käydä kokeilemassa avantouintia ilmaiseksi. Ota yhteys toimistoon niin järjestetään viikon kokeilu.

Voit liittyä jäseneksi tältä sivulta löytyvän lomakkeen kautta, sähköpostilla,  soittamalla toimiston numeroon tai käymällä toimistollamme aukioloaikojen puitteissa (Ks. Yhteystiedot).

Täytä sähköinen jäseneksi liittymislomake.  Kun olet täyttänyt lomakkeen, lähetämme jäsentiedotteen sekä jäsenlaskusi  sähköpostiisi (parin päivän sisällä) ja ohjelmoimme puhelimesi toimimaan uimapaikoilla. Jos sähköpostia ei kuulu, tarkasta roskaposti ja/tai ota puhelimitse yhteyttä toimistoon. Jos sinulla ei ole sähköpostia niin sitten lähetämme postitse. HUOM! Kesäkaudella liittyessänne saatte kortin seuraavan kauden alussa, ja laskutus tapahtuu myös alkusyksystä. Jos haluat pitää välivuoden uinnista tai lopettaa, ilmoita siitä toimistolle. 

Jäsenmaksu sisältää vakuutuksen uimapaikalla sattuvan tapaturman varalta 80 ikävuoteen saakka.

HUOM. KAIKKI KENTÄT OVAT PAKOLLISIA!

  Nimi *

  Osoite *

  Postinumero *

  Postitoimipaikka *

  Puhelinnumero *

  Sähköposti *

  Sukupuoli *

  Syntymävuosi *

  Merkitse uimapaikka, jota tulet jatkossa käyttämään. Puhelimesi ohjelmoidaan toimimaan valituilla uimapaikoilla *.
  TuomiojärviVaajakoskiKöhniöTikkaPalokka

  Opiskelija *
  KylläEi

  Jos olet opiskelija, voit lähettää meille kuvan opiskelijakortista:


  Sallitut muodot: jpg, jpeg, png ja pdf. Koko 2Mb